Merluc me kungull e spec të kuq dhe makarona flutur me salcë bizele Pj.1

13 Prill 2018, 08:50

Merluc me kungull e spec të kuq dhe makarona flutur me salcë bizele, zonja Tefta sjell recetën e ditës në kuzhinën e Report TV Pj.1

Programe të tjera