Mezzo sopranoja e TKOB, Ivana Hoxha: Nuk ka asnjë më të rëndësishme se jeta!

6 Prill, 12:08

Me mesazhin se nuk ka asnjë më të rëndësishme sesa jeta, Ivana Hoxha, mezzo sopranoja e TKOB bën thirrje që të qëndroni në shtëpi. Ajo po kalon një nga periudhat më të lumtura të jetës së saj, pritjen e ëmbël. Me muzikën që nuk e harron kurrë, me pozitivitet dhe aspak frikë në këtë situatë, Ivana ka diçka për t'ju thënë!

Programe të tjera

Shiko të gjitha