Na ishin dikur fundjavat/ Nostalgji pa fund nga gatimet e së djelës tek aranxhatat dhe ekskursionet në natyrë

17 Maj, 13:09

Në ditët e sotme me ardhjen e së premtes gjithkush nga ne mendon sesi do ta kalojë fundjavën, me miq apo familjarë, në udhëtim, mal apo bregdet, zgjedhjet dhe mundësitë janë nga më të larmishmet. Por si kaloheshin fundjavat dikur, para viteve ’90 në Shqipëri? Në një bisedë në studion e “Rreze Dielli”, Natasha Mio, Beli Cafi dhe Zhuljeta Gjokaj kujtuan me nostalgji kohën para viteve ’90, si i kalonin fundjavat me familjen, që nga gatimet, punët e shtëpisë, ekskursionet në natyrë, aranxhatat, plazhet e lira etj... Edhe pse në varfëri me pak mundësi, ato vite i kujtojnë me mall duke u shprehur se kanë qenë me të vërtetë shumë të lumtur.