Neki Tafa, prodhimet bio për turistët e plazhit

2 Gusht, 08:15

Fermeri I vogël Neki Tafa sjell cdo ditë në tregun e vogël të fshatit Darzezë prodhime bujqësore bio që rriten në arat e familjes. Ekonomia e familjeve në Darzezë, bujqësia, blegtoria dhe turizmi bregdetar.

Programe të tjera

Shiko të gjitha