Nga 21 JANARI, Gërdeci e deri te Fatos NANO, Telefonuesi i kujton SPAK-ut dosjet e BUJSHME

4 Gusht, 10:04

A i ka përmbushur pritshmëritë tuaja SPAK-u? Kjo ishte tema për sot në “Shtypi i Ditës dhe Ju” në Report Tv. Një qytetar nga Durrësi tha se ajo që ka bërë deri më tani SPAK nuk ka vlerë fare dhe i kujtoi prokurorëve se me cilat dosje duhet të merren duke i renditur me radhë që nga prishja e fabrikave, 21 janari, Gërdeci e deri tek hetimet për Fatos Nanon.

Programe të tjera

Shiko të gjitha