Nga pianoja te librat, Kostandin Feshti na tregon se jeta e një të riu në Shqipëri nuk është kafe-rrjete sociale!

25 Mars, 10:35

Kafeneve dhe në rrjetet sociale! Ky është mendimi që në ditë të zakonshme mund të keni për të rinjtë shqiptarë.

Megjithatë, ndaj masës së marrë nga autoritetet për të qëndruar në shtëpi në mënyrë që të prekëmi masivisht nga koronavirus, duket se të rinjtë janë më të bindurit.

Koshtandin Feshti, një 17 vjecar nga Tirana na vërteton se të rinjtë po e shfrytëzojnë maksimalisht qëndrimin në shtëpi. Rutina e tij e përditshme përfshin mësimin online, ushtrimet fizike, pianon, librat, filmat etj.

 

Programe të tjera

Shiko të gjitha