Njihuni me shqiptarin që po bën namin në Kili me rroba të përdorura, dyqanet mbajnë emrin ‘Albania’

14 Maj, 13:30

Gerald Osmani u largua drejt Kilit në moshën 24-vjeçare në vitin 2015 ku punonte për një kompani. Sot, ai së bashku me një shokun e tij, kanë hapur biznes me rroba të përdorura në Kili, vend i Amerikës së Jugut. Rrobat e përdorura i marrin nga vendet e Europës dhe i tregtojnë në Kili. Dyqaneve të rrobave të përdorura i kanë vendosur emrin “Albania”. Geraldi ka tre vite që ka hapur këtë biznes në Kili kryesisht me rroba të përdorura por dhe të reja. Deri më tani kanë 9 dyqane, 3 magazina me shumicë dhe 6 dyqane me pakicë, 5 nga të cilat janë më të mëdhatë në qendrat e qyteteve. Nëpërmjet një lidhje skype për studion e “Rreze Dielli” Geraldi na tregon si lindi kjo ide dhe si në këto biznese ai mundohet që të punësojë kryesisht bashkëatdhetarë.