‘Nuk kam qëndruar asnjë ditë me pizhama', Olesia Leço tregon jetën në izolim: Duhet të ndihemi mirë me veten edhe në shtëpi!

1 Prill, 11:35

Nëse për shumë prej jush karantina ka qenë një motiv për të hequr dorë nga veshjet e së përditshmes, ‘detyrimi' për tu dukur të rregullt në pamjen tuaj dhe të shijoni pizhamat dhe flokët e crregullta, për Olesia Leçon, ekspertet e sjeljeve, ditët në izolim nuk kanë qenë aspak të tilla.


Në një video mesazh ajo thotë se është përpjekur të ndihet mirë me veten edhe në kushtet e shtëpisë, t'i dedikohet punëve brenda dhe të shijojë takimet virtuale të mbrëmjes me shoqërinë, duke konsumuar pse jo edhe një gotë verë. 

Programe të tjera

Shiko të gjitha