Paulin Z. Zefi, Lezha antike edhe në malësi

26 Korrik, 15:22

Lezha, si trevë arkeologjike dhe historike jo vetëm në qendër të qytetit, por edhe në malësinë e saj. Ky është fokusi I reportazhit të radhë të emisioneve Vëeri Jug që, nëpërmjet personazhit të reportazhit, studjuesit dhe historianit Paulin Zefi, sjell të rejat nga fusha e zhvillimit të turizmit në malësinë e Ungrejt, një njësi administrative me 9 fshatra. Tumat e lashta 3500 vjecare ilire në fshatin Kaluer, kështjella e Kastrum Vidit në adfëersi të fshatit Va Dejë, ndalesa në disa pika turistike përgjatë udhëtimit. Emisionin "Veri Jug" me moderator Agim Pipën mund ta ndiqni çdo të dielë në orën 14:30 në ekranin e Report Tv

Programe të tjera

Shiko të gjitha