Paulin Zefi, Lezha si trevë historike

26 Korrik, 15:41

Studjuesi dhe histroiani Paulin Z.Zefi, përgjegjës I Trashëgimisë Kulturore në Bashkinë e Lezhës, sjell një informacion interesant mbi zhvillimin e turizmit në Parkun Arkeologjik të Lezhës dhe në vecanti në 65 pika turistike në fshatrat e zonës.

Programe të tjera

Shiko të gjitha