Për çfarë na shërbeu karantina? Gazetarët i përgjigjen disa pyetjeve me rëndësi

14 Prill, 10:47

Gazetarët Eraldo Rexho, Ervin Kurti dhe Stela Kotri kanë vendosur të sjellin një video ku ata tregojnë se për çfarë I shërbeu karantina.

Disa pyetje që ne mund tja bëjmë shpesh edhe vetes. Cfarë mësuam nga vetëkarantiminimi? Apo cili do të ishte një premtim që bënit vetes në këto ditë të vështira?

Sipas tre gazetarëve të njohur karantina na ka rikujtuar ato gjëra që vrulli I jetës shpesh na ka bërë gjërat me vlerë që kemi.

Programe të tjera

Shiko të gjitha