Preng Gjoka, tumat ilire të Kaluerit

26 Korrik 2020, 15:07

Preng Gjoka, kryeplak I fshatit Kaluer në malësinë e Ungrejt, rrëfen për tumat antike 3500 vjecare ilire, ku në vitet ’60 të shekullit të kaluar janë zbuluar varre të lashta familjesh të zonës, objekte dhe mjete lufte dhe orendi shtëpiake.

Programe të tjera

Shiko të gjitha