PROPOZIMET në emision: “Gjuzi President se ka MUSTAQET e bukura, KRYEMINISTËR të bëhet…

4 Gusht, 10:02

Në programin “ Shtypi i Ditës dhe Ju” në Report Tv një zotëri u bë pjesë dhe bëri disa propozime interesante duke përdorur edhe pak ironi. Ai tha që Myslym Murrizi të bëhet kryeministër se ka zërin e bukur ndërsa për President do të donte Kujtim Gjuzin se ka mustaqet e bukura dhe është i pashëm.

Programe të tjera

Shiko të gjitha