Pushkatimi dhe vdekja në qeli për 'Lopët e Baldushkut'

19 Dhjetor 2018, 10:10

Dosja K në Report TV sjell historinë e mistershme në Baldushk të Tiranës ku pas helmimit të rreth 100 lopëve sigurimi i shtetit e interpreton si vepër të një grupi armiqësor ku dy të pafajshëm pushkatohen ndërsa një vajzë gjen vdekjen nga torturat në qeli. I mbijetuari Agim Hakcani tregon ngjarjen.

Programe të tjera

Shiko të gjitha