Qytetari për Lulzim Bashën: “Edhe pemët i thau, u provua që është dembel dhe i paaftë!”

9 Gusht, 11:48

Në emisionin e mëngjesit “Shtypi i ditës dhe Ju” një nga telefonuesit u shpreh për kohën që Lulzim Basha drejtonte disa ministri në kohën e qeverisjes demokratike apo edhe kur ishte kryetar bashkie i Tiranës. Ai u provua që ishte dembel dhe i korruptuar. Nuk mund të behet kryeministër një drejtues i paaftë, ka thënë ndër të tjera qytetari.

Programe të tjera

Shiko të gjitha