Receta e ditës - Bohçe të mbushura me pulë dhe bizele + tortë me kokos / Pjesa e dytë

7 Qershor 2018, 14:21

Bohçe të mbushura me pulë dhe bizele + tortë me kokos, zonja Vjollca sjell recetën e ditës në kuzhinën e Report TV / Pjesa e dytë

b.ha./Shqiptarja.com

Programe të tjera

Shiko të gjitha