Receta e ditës - Patllixhane të mbushur me gjizë në furrë dhe petulla me kos / Pjesa e parë

29 Qershor 2018, 13:52

Patllixhane të mbushur me gjizë në furrë dhe petulla me kos, zonja Vjollca sjell recetën e ditës në kuzhinën e Report TV / Pjesa e parë

Programe të tjera

Shiko të gjitha