Receta e ditës - Revani me niseshte, shnicel me pure brokoli dhe këpurdha / Pjesa e dytë

8 Maj 2018, 15:03

Revani me niseshte, shnicel me pure brokoli dhe këpurdha, zonja Tefta sjell recetën e ditës në kuzhinën e Report TV / Pjesa e dytë

Programe të tjera

Shiko të gjitha