Receta e ditës - Supë me domate dhe sufle me akullore/ Pjesa e dytë

9 Maj 2018, 10:19

Supë me domate dhe sufle me akullore, zonja Tefta dhe deputetja Silva Caka sjellin recetën e ditës në kuzhinën e Report TV / Pjesa e dytë

Programe të tjera

Shiko të gjitha