Receta e ditës - Supë me domate dhe sufle me akullore/ Pjesa e parë

9 Maj 2018, 10:20

Supë me domate dhe sufle me akullore, zonja Tefta dhe deputetja Silva Caka sjellin recetën e ditës në kuzhinën e Report TV / Pjesa e parë

Programe të tjera