Rovena Shqevi: Balet dhe kujdes... Do ia dalim!

2 Prill, 10:53

Jeta e balerine brenda shtëpisë nuk mund të jetë aq ndryshe nga jeta në teatër, pasi baleti duket si një pjesë e pandarë nga trupi i tyre. 
Balerina Rovena Shqevi nëpërmjet një video mesazhi thotë se këtë periudhë duhet ta kalojmë në shtëpi. Vetë ajo ka zgjedhur të vazhdojë ushtrimet e baletit edhe e vetëkarantinuar. 

Programe të tjera

Shiko të gjitha