Shefi i kuzhinës Alfred Marku gatuan me fëmijët

10 Prill, 14:12

Ditët e karantinimit kanë qenë një mundësi shumë e mirë për të qëndruar pranë familjes, aty ku dashuria dhe lumturia marrin tjetër kuptim mes fëmijësh, të cilët janë simboli I vazhduueshmërisë së jetës. Edhe shefi i kuzhinës Alfred Marku duket se është një nga fatlumët që ditët e karantinimit po I kalon së bashku me fëmijët, duke e shfrytëzuar kohën edhe duke gatuar me ta. Marku ka zgjedhur të mësojë fëmijët si gatuhet një kek me mollë.

Programe të tjera

Shiko të gjitha