Shkëlqimi dhe rënia e Kinematografisë Shqiptare

18 Shtator, 13:34 | Përditesimi i fundit: 2021-09-18 13:54:40

Fill pas clirimit, Kinemaja në Shqipëri erdhi si domosdoshmëri.Kultura e kinemasë u zhvillua vit pas viti deri në kulmin  krijimit të “Kinostudio Shqipëria e Re” në vitet 1950.Kineasti Skender Jaçe rrëfen “shkëlqimin dhe rënien” e kinematografisë Shqiptare!

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha