‘Shpërthen’ Kastro Zizo: Emisionit tim ‘iu pre koka’, sot kemi më shumë nevojë për programe argëtuese

7 Prill, 12:12

Këngëtari dhe moderatori një programeve argëtues të mbrëmjeve. Kastro Zizo ka folur për mbylljen e programit të tij “Late Night Shoë”.

Ai thotë nuk e kupton ndërprerjen e emisionin e tij, në një kohë kur njerëzit kanë më shumë nevojë për programe argëtuese.“Unë mbylla kotratën me një media tjetër dhe diku para një muaji do të filloja transmetimin e “Late Night shoë”është një format që mua më del natyrshëm, por iu dha prioritet informacionit. Edhe këtë pjesë nuk e kuptoj dot. Në këto kohë prioritetesh, gazetarët janë, nuk e kuptoj pse duhet tu ‘pritet koka’ programeve argëtuese, kur në këtë kohë ato duhet të jenë më shumë për njerëzit”, thotë Kastro Zizo.

Programe të tjera

Shiko të gjitha