Shumë zhurmë për asgjë, në Teatrin Eksperimental

30 Mars 2018, 09:48 | Përditesimi i fundit: 2018-03-30 09:49:19

Të ftuar në Rreze Dielli në Report TV aktorja Esela Pysqyli dhe regjisori italian Carlo Sciaccaluga

Programe të tjera

Shiko të gjitha