Si të luftojmë koronavirusin nëpëmjet yoga-s? Flet instruktorja Blerina Livoreka

6 Prill, 15:42

Në një lidhje skype në emisionin “Rreze Dielli”, instruktorja e yoga-s Blerina Livoreka sqaron se cilët janë disa nga përfitimet që kemi nga praktikimi I kësaj disipline dhe demonstron disa ushtrime që të gjithë mund t'i bëjnë nga shtëpia.

Programe të tjera

Shiko të gjitha