Situata në Kanë, Ami Bekteshi: Policia shpërndan derë më derë...

23 Prill, 14:38

Në një lidhje skype në emisionin “Rreze Dielli”, gazetarja shqiptare që jeton dhe punon në Kanë tashmë prej disa vitesh, Ami Bekteshi tregon situatën atje. Ajo thotë se rrugët e qytetit lahen çdo mëngjes me klor, ndërkohë që bashkia shpërndan maska dhe fletushka me informacione falas.

Programe të tjera

Shiko të gjitha