Situata nga Koronavirusi, të Ftuar Isida Mollaymeri, Enton Bollano dhe Orgesa Zaimi

17 Mars, 14:17

Sot në "Rreze Dielli" Isida Mollaymeri, Enton Bollano, Orgesa Zaimi, Jonida Aliçkolli, Kamila Hoxhalli treguan si po kalojnë ditët në vetë izolim. Në mosha të ndryshme, në profesione të ndryshme, por ata i bashkon thirrja ndaj shqiptarëve për këtë situatë të vështirë se bashkë mund tja dalim. Frikë jo, kujdes po!

Programe të tjera

Shiko të gjitha