S’ka magazina, në fshatrat e Fierit fermerët e thajnë misrin rrugëve

24 Shtator, 17:37

Në fshatrat e Fierit nuk ka magazina për depozitimin e misrit. Fermerët e thajnë në rrugë dhe detyrohen ta shesin me çmim të lirë tek grumbulluesit. Tregtia zhvillohet në të zezë dhe në shumë raste pa fitime për kultivuesit e drithërave

Kategori të tjera