Të Ftuar Anduena Rodi, Bledar Gërcaliu, Eliona Thomaraj /Filmi vizatimor “Legjenda e vendit t`shejt”

9 Mars 2020, 15:23

Filmi vizatimor “Legjenda e vendit t`shejt” flet për legjendën e kishës së Laçit, kisha e Shna Ndojt. Legjenda e Kishës së Laçit thotë se veglat fluturonin nga qyteza e Sebastes, Laçi i sotëm, tek kodra ku ndodhet aktualisht kisha e Shna Ndojt. Në këtë film vizatimor janë ndërthurur faktet historike me legjendën. Skenari është krijuar nga një legjendë dhe pastaj janë krijuar personazhe në skulpturë 3D.

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha