Të përçarë por përballë Qeverisë, dhe vula e PD-së (20 janar 2023)

21 Janar 2023, 07:06 | Përditesimi i fundit: 2023-01-21 07:07:24

Tabaku tha se grupi parlamentar i PD-së është i unifikuar sa i takon kësaj çështje dhe sipas saj këtë 6 mujor nuk do të ketë tentativë për ta kaluar në parlament. Sipas Tabakut, amnistia fiskale duhet të bëhet me një konsensus të gjerë