'Të shpëtojmë të sotmen për të nesërmen', mësuese Anjeza Shatku i drejtohet fëmijëve: Shkollat janë mbyllur, por jo dija!

1 Prill, 11:29

Mësuesja e Gjuhës Shqipe, Anjeza Shatku nëpërmjet një video mesazhi thotë se mbyllja e shkollave nuk sjell mbylljen e dijes, pasi fëmijët edhe në shtëpi mund të hulumtojnë për të pasuruar njohuritë e tyre.

Ajo ka apeluar për qëndrimin në shtëpi, si e vetmja mënyrë për të mbrojtur të sotmen dhe të nesërmen. 


"Për të gjithë ne, shkolla vijon të qëndrojë e mbyllur, por jo dija sepse falë bashkëpunimit me njëri tjetrin ne e kemi vazhduar misionin e saj duke ndjekur mësimet virtuale, udhëzimet, ndaj rri në shtëpi dhe mëso. Me mprehtësinë e mendjes tënde hulumto për mënyra të reja për ta përballuar sa më mirë këtë situatë. 
Bëhesh kështu një nxënës dhe një qytetar i vlefshëm për veten dhe për të gjithë shoqërinë
.", thotë ndër të tjera mësuesja Anjeza Shatku. 

Programe të tjera

Shiko të gjitha