Tenori Denis Skura: Të shpresojmë që kjo kohë e vështirë të kalojë sa më shpejt

25 Mars, 10:33

Tenori lirik Denis Skura në një video mesazh është shprehur se qëndrimi në shtëpi është e vetmja gjë që mund të bëjmë për të mbrojtur të dashurit tanë dhe veten nga virusi korona.

Ai shpreson që kjo situatë të mbarojë sa më shpejt, për të ardhur më pas me projekte artistike pranë artdashësve.

Programe të tjera

Shiko të gjitha