Tinguj shprese nga Abigeila Voshtina, violinistja: Mbroni veten!

3 Prill, 10:34

Ka zgjedhur që nëpërmjet tungujve të violinës së saj të drejtojë një mesazh me rëndësi jetike për të gjithë njerëzit: Qëndroni në shtëpi! 
Violinistja Abigeila Voshtina thotë se ditët e karantinimit i kanë dhënë asaj mundësinë të qëndrojë më gjatë nën tingujt e violinës ndërkohë që sugjeron leximin e librave dhe yoga

Programe të tjera

Shiko të gjitha