U ndamë fizikisht, por bashkë përmes artit! Hervin Çuli: Shfaqje virtuale Shqipëri-Kosovë-Maqedoni

15 Prill, 11:55

Koronavirus vërtet na ka ndarë fizikisht, por aktorët e Maqedonisë, Kosovës dhe Shqipërisë do të vijnë në një shfaqje të përbashkët virtuale, e cila sipas drejtorit të TK, Hervin Culi është ende një ide, e cila shumë shpejt do të konkretizohet.

Programe të tjera

Shiko të gjitha