Veri Jug - Kështjella, Porta e Beut dhe porta e mbretit

21 Mars, 17:49

Përshkrim i portave historike të qytezës dhe kështjellës së Kaninës: porta e Beut dhe poerta e Mbretit. Në mes përshkrimeve, edhe legjenda e gruas kaniniote që u hodh nga kështjella për të mos rënë në duart e pushtuesve osmanë.

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha