Viola Kuksi, dashuria për qentë dhe bashkëjetesa me 12 të tillë

17 Prill 2018, 09:55

Rreze Dielli sjell rrëfimin e gruas nga Tirana Viola Kusi e cila mban në shtëpinë e saj 12 qen, dashuria dhe bashkëjetesa me ta

Programe të tjera

Shiko të gjitha