Ylli Merja prezanton bimën që largon sinozitin brenda ditës, ja si duhet ta përdorni

12 Shkurt, 13:06

Në rubrikën “Bima dhe Shëndeti” me specialistin e bimëve mjekësore Ylli Merja, flasim për sinozitin. Çfarë e shkakton sinozitin, cilat janë simptomat më të shpeshta, por dhe ato disi më të lehta dhe të fshehura. Si të dallojmë dhimbjen e kokës që na vjen nga sinoziti, ajo që na vjen nga çervikalja dhe dhimbja e kokës që vjen nga migrena. Cilët janë shkaktarët dhe faktorët që ndikojnë në zhvillimin e kësaj problematike shëndetësore, e cila nëse nuk trajtohet kthehet në kronike dhe si ta kurojmë në pak kohë me metoda natyrale. Specialisti i mjekësisë bimore Merja jep një kurë tepër efikase e cila shpërthen vatrat e sinusitit në pak ditë.