‘Zhvlerësimi’ i vajit të ullirit, Sula shkon me shishe në Kuvend: Si do i vejë halli fshatarëve? Zbrisni nga makinat ministre! Krifca: Politikë populiste

5 Dhjetor 2022, 19:52

Me dy shishe vaj ulliri dhe vaj kikiriku, deputeti Dashnor Sula kritikoi njësimin e vajit të ullirit me vajin e kikirikut, duke u zhvlerësuar kështu puna e fermerëve në disa zona të vendit.

Kategori të tjera