Gatimi - Ëmbëlsirë me petë të pjekur dhe pulë me salcë dhe perime Pj.2

Ëmbëlsirë me petë të pjekur dhe pulë me salcë dhe perime, zonja Tefta sjell recetën e ditës në kuzhinën e Report TV Pj.2