Gatimi - Minikek me çokollatë dhe kallamar me domate të thara PJ.2

Minikek me çokollatë dhe kallamar me domate të thara, zonja Tefta dhe Chef Rubens Gjata sjellin recetën e ditës në kuzhinën e Report TV PJ.2