Gatimi - Pule me peta, petulla me plloce dhe pelte me komposto kumbulle Pj.2

Gatimi - Pule me peta, petulla me plloce dhe pelte me komposto kumbulle Pj.2, zonja Tefta sjell recetën e ditës në kuzhinën e Report TV