Receta e ditës - Ravioli te çastit me lakra të egra e salcë seleno dhe kofshë pule / Pjesa e dytë

Ravioli te çastit me lakra të egra e salcë seleno dhe kofshë pule, zonja Tefta dhe Chef Ermal Lohja sjellin recetën e ditës në kuzhinën e Report TV / Pjesa e dytë