Receta e ditës - Supë e ftohtë, brusketa me açuge dhe arrë kokosi me çokollate/ Pjesa e dytë

Supë e ftohtë, brusketa me açuge dhe arrë kokosi me çokollate, zonja Tefta sjell recetën e ditës në kuzhinën e Report TV / Pjesa e dytë