Shkollat, konkurs gjithë mësuesve
Malaj: Rreth 1 mijë jashtë profilit

Shkollat, konkurs gjithë mësuesve<br />Malaj: Rreth 1 mijë jashtë profilit
Pavarësisht se sa vite pune kanë, të gjithë mësuesit e sistemit parauniversitar do t’i nënshtrohen konkurseve. Nuk do të jenë vetëm mësuesit e rinj që do të rekrutohen me anë të testimit, por edhe ata që kanë vite që ushtrojnë profesionin do të testohen për njohuritë e tyre.

"Pjesa e mësuesve të cilët kanë vite në punë, kanë punuar dhe kanë plotësuar formimin e tyre gjatë gjithë jetës, janë pjesë e sistemit dhe do të qëndrojnë në sistem. Pjesa që do të rekrutohet duhet të përcaktohet qartësisht, nuk do të ketë asnjë rekrutim, asnjë titullar që nuk ka punuar në sistemin e arsimit për tu bërë pjesë e këtij sistemi", ka pohuar zv/ministrja e arsimit Nora Malaj.

  • Sondazhi i ditës:

    Lidhjet ruse të Monika Kryemadhit, a duhet që drejtësia të nisë hetimet?×

Lajmi i fundit

Linjat e shpejta të autobusëve, drejtori i transportit urban: Pasagjeri mëson në kohë reale itinerarin, shkurton kohën e udhëtimit! 62% e kilometrave me korsi të dedikuar

Linjat e shpejta të autobusëve, drejtori i transportit urban: Pasagjeri mëson në kohë reale itinerarin, shkurton kohën e udhëtimit! 62% e kilometrave me korsi të dedikuar