'Shtypi i Ditës dhe Ju', ja çfarë shkruajnë gazetat për sot e mërkurë 15 maj 2024

15 Maj, 09:14 | Përditesimi i fundit: 2024-05-15 09:16:55

Titujt e gazetave për sot, nga "Filo grekët" e Tiranës te Rama "shkund" Tatimorët e deri tek një deklaratë shokuese.