5 dietat më të vlerësuara sot në botë, Altin Joka: Dieta më e mirë është kjo!

17 Nëntor 2023, 14:05

Në vijim të bisedës me nutricionistin e njohur Altin Joka, në studion e ‘Rreze Dielli’ folëm dhe për dietat e dobësimit, ku brenda një dekade, sipas tij kanë dalë mbi 190 dieta të regjistruara dhe një pjesë e tyre janë sponsorizuar për të rritur obezitetin, kur në fakt duhet të bëjnë të kundërtën. Sipas nutricionistit është shumë e rëndësishme për të bërë një studim për peshën e çdo individi para se të futet në një dietë specifike, pasi dy njerëz nuk janë njësoj. Po cilat janë 5 dietat më të vlerësuara sot në botë dhe cila është dieta më e mirë sipas nutricionistit Altin Joka?