700 ekipe sportive në të gjithë vendin, Veliaj të rinjve: Vitin tjetër Tirana ‘Qyteti Europian i Sportit’, na presin super aktivitete

10 Dhjetor 2022, 13:32

Kryebashkiaku Erion Veliaj në përurimin e krijimit të 700 ekipeve sportive në të gjithë vendin tha se vitin tjetër të rinjtë do kenë shumë aktiviteti sportive duke qenë se Tirana ka marrë stafetën si ‘Qyteti Europian i Sportit’.

“Krenar për ju, s’kishte mënyrë më të bukur për ta mbyllur vitin si Tirana kryeqyteti europian i rinisë. Mezi pres që vitin tjetër kur Tirana është qyteti europian i sportit, të kemi vitin më të bukur për çunat e gocat e Tiranës dhe gjithë Shqipërisë sot çunat e gocat e Shqipërisë janë kombëtarja jonë e re. Bravo ju qoftë dhe forca përpara”, tha Veliaj.

Kategori të tjera