Akademia e Shkencave përkujton shkrimtarin Jakov Xoxa në 100-vjetorin e lindjes, Veliaj: Një nga figurat më të rëndësishme të letërsisë moderne shqiptare

7 Qershor, 13:51

Akademia e Shkencave përkujtoi sot, në 100-vjetorit e lindjes, shkrimtarin dhe studiuesin e njohur të letrave shqipe, Jakov Xoxa.

Kategori të tjera

Shiko të gjitha