Ambulancat 'ngecin' në Tiranë, shoferët nuk hapin rrugë! Vëzhgimi i Report Tv, vetëm 2 rrugë me korsi emergjence! Shefi i Sigurisë Rrugore: Zgjidhja, vetëm ndërgjegjja e njerëzve

3 Dhjetor 2021, 14:51

Herë për faj të shoferëve të ambulancave, dhe më shpesh akoma prej papërgjegjshmërisë së qytetarëve të lëvizin me makina në korsitë e emergjencave, ambulancat në Tiranë bllokohen në rrugë në misionin e tyre për të shpëtuar jetë. Vëzhgimi nga gazetari Sokol Dema na sjell një panoramë të qartë të asaj se çfarë ndodh në rrugët e kryeqytetit.

Kategori të tjera